EDI Post

Installasjon.

Innledning og Oversikt

Du behøver ikke å installere noe program på din PC. Det er bare å gå til nettsiden edipost.no og fylle inn brukernavn og passord, så er du i gang. Spar kr 30,- per rekommanderte sending! Når du bruker EdiPost til en rekommandert sending, regnes dette som “tilrettelagt” ved levering, og du betaler kr 105,-. Å levere post som “ikke tilrettelagt”, koster kr 135,-”.

 

Med EdiPost kan du selv lage pakkelappen og spore pakker eller brev!

Dette er EdiPost:

 • Du lager pakkelappene selv
 • Utskriften kan gjøres på en etikettskriver eller vanlig A4-skriver
 • Egen adressebok med enkel oppdatering
 • Direkte oppslag i 1881 for nye adresser
 • Tilgang til flere transportører. Velg selv!
 • Send rekommandert
 • Enkel sporing av brev og pakker
 • Returløsning ved hver forsendelse eller via web
 • Alle oppgaver løses i ett og samme skjermbilde
 • Utfyllende hjelpetekst om du star fast
 • Ingen nedlasting av programvare – kun en registrering på vår nettside
 • Integrasjon med logistikk- og økonomisystemer

EdiPost er en nettbasert edi-løsning hvor du lager dine egne pakkelapper til pakkepost. Det blir enkelt å sende pakker og spore sendingene. Løsningen passer for både små og store brukere.

Du behøver ikke å installere noe program på din PC, hele løsningen er nettbasert. Alle oppgaver løses i ett og samme skjermbilde, og den utfyllende hjelpeteksten gir deg all hjelp du trenger om du skulle stå fast.

Med løsningen følger også en adressebok hvor du enkelt vedlikeholder og oppdaterer ditt adresseregister. Trenger du informasjon om nye adresser, har du direkte tilgang til telefonkatalogen og søk via 1881. (Se fanen «Tillegg» for mer informasjon.)

Du kan enkelt spore alle forsendelser ved å klikke på forsendelsen i arkivet. Sporingsinformasjonen er tilgjengelig for alle i bedriften som gis tilgang til EdiPost.

Lag en returordning ved å legge en returlapp med hver sending, eller lag et enkelt og effektivt returskjema på egen webside eller web-shop. Kunden kan selv fylle ut skjema, skrive ut og sette det på pakken.

EdiPost kan integreres med økonomisystem, e-handelsløsning eller logistikk system for å effektivisere produksjonen av pakkeforsendelser.

Tillegg

Rekommandert

Nå har det blitt enkelt og mye rimeligere å sende rekommandert post!

Skriv ut etikett med strekkoder selv. Du slipper å bestille rekommandert strekkodeetikett og manuelt føre påkrevet kvitteringsbok over antall rekommanderte sendinger. 

Les mer om vår rekommanderte løsning.

Returapplikasjon

Retur av varer er for mange en tung og tidkrevende prosess.

Dette er ganske vanlig:

Når en kunde ønsker å returnere en vare, må han kontakte leverandør for å få tilsendt en retur pakkelapp. Denne må sendes enten per brev eller e-post. Mange velger også å sende en returlapp med hver eneste sending, dette er tidkrevende og fordyrende.

Nå kan du med en enkel returapplikasjon, få en web-løsning som hjelper dine kunder til en mer effektiv returprosess. Applikasjonen gjør at du på egen webside kan opprette et enkelt returskjema som kunden selv fyller ut. Deretter opprettes pakkelapp automatisk og kunden skriver ut etikett og returdokumentasjon på egen skriver.

Denne returløsningen kan også integreres direkte i en web-shop eller for eksempel i et varelagersystem for å forenkle administrative rutiner.

Dette høres interessant ut, men jeg ønsker mer informasjon.

Transportører

Med EdiPost får du en tilleggsfunksjon som lar deg velge mellom de største og mest benyttede transportørene, samtidig som du kan skrive ut fraktbrev for dine lokale aktører.

Å kunne velge blant flere transportører gir økonomisk besparelse, og muligheten til å velge servicenivå og forsendelsesmetode gir tilsammen bedre kundetilfredshet.

Benytt muligheten EdiPost gir ved tilgang til flere transportører.

Pris: kr. 199 pr mnd

Dette høres interessant ut, men jeg ønsker mer informasjon.

Integrasjon med flere systemer

Å integrere EdiPost med ditt logistikk- eller økonomisystem gjør at du kan hente riktig  informasjon om mottaker på en rask og sikker måte. Korrekt adresse sikrer at pakken ikke kommer på avveie, men blir sendt til rett mottaker.

Integrasjon gir kontroll, reduserer kostnader og øker kundetilfredsheten blant dine kunder.

Dette er noen av systemene som er integrert med EdiPost:

Quick NG | Visma Business | Visma Global |Visma Avendo | Mamut Enterprise og Office | Uni Micro | Microsoft Dynamics NAV | SAP Business One | Microsoft Dynamics AX (Tidligere Axapta) | PC Kasse

Pris: kr 149,- pr mnd + kr. 1.500,- for installasjon
(Installasjon over nettet – 2 timer)

Dette høres interessant ut, men jeg ønsker mer informasjon.

1881 – alltid riktig adresse

Med 1881-applikasjonen vil du alltid ha korrekt adresse på sendingen. Dette vil spare deg for ekstra kostnader. Feil adresse kan medføre et gebyr fra Bring på kr 40,- per sending.

Med direkte tilgang til 1881 fra EdiPost, kan du skrive inn et navn i adressefeltet og på kort tid få opp korrekt adresseinformasjon fra 1881.

Pris: kr. 49,- pr mnd

Dette høres interessant ut, men jeg ønsker mer informasjon.

Supportavtale

Hvordan sikre at EdiPost alltid fungerer når du skal sende bedriftens pakker og rekommanderte brev?

Med EdiPost Supportavtale får du tilgang til telefonsupport som sikrer driften enten det oppstår et problem, eller at noen trenger bistand ved sending og sporing av pakker eller brev. Supporten består i tillegg til telefon av å fjernstyre PC som benyttes av brukeren.

Pris: kr. 49,- pr mnd

Dette høres interessant ut, men jeg ønsker mer informasjon.

Prisoversikt

Kontakt Oss